Heel erg lekker en hoog op smaak! Valt tot op heden bij iedereen in de smaak. Tomaten ontvellen, van de zaadlijsten ontdoen en in blokjes snijden is het meeste werk. Het gerecht is enorm hoog op smaak door o.a. kappertjes, olijven, in sojasaus gewelde shiitake, sjalotje, sriracha, Dijonmosterd, ketchup en zwarte peper. Annie doet er een rijstwafel doorheen voor de binding, maar dat kan ook met iets anders. Het vocht van de tomaten loopt er anders uit.
Net wat anders opgemaakt dan Annie het deed, maar wel met dezelfde bestanddelen. Vadouvanmayonaise en peterselieolie. Voor mijn opmaak heb je een spuitfles en spuitzakje nodig. Annie doet zelf goede suggestie voor supermarkt alternatief voor de gemarineerde paddenstoelen. Voor herhaling vatbaar!
Recensie van: Hettie!
Smaak:⭐️⭐️⭐️⭐️1/2
Recept oké?: ?
Vegan Steak Tartare
?Anniepannie.nl
⏰30-45 min
Kenmerk: Vegan, vegetarisch
Menugang: Voorgerecht
Verkrijgbaarheid ingrediënten: supermarkt (en evt. speciaalzaak)
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Keukengereedschap: keukenmachine of staafmixer, kookring