Weer eens vlees op het menu en wel lamsvlees dit keer. Ik heb gekozen voor een lamshaasje mede omdat je samen met de haloumi en tzatziki al genoeg eiwitten binnen krijgt en ik ze in de vriezer had. Met de Pasen ingeslagen bij de Appie. Daarnaast zijn ze gelijk klaar met de haloumi. De tzatziki heb ik in tegenstelling tot het advies wel zelfgemaakt (zie andere post). Daardoor 15 min langer bezig geweest. De rucola was de eerste uit eigen tuin… nog wel uit de koude kas. De kleine aubergines heb ik niet kunnen vinden, dus een gewone in plakjes gesneden. Gerecht was prima, maar als ik eerlijk ben is het meer assembleren dan echt koken. Ook niet erg voor een keertje, want daardoor inderdaad “Fast”.
Smaak: ⭐️⭐️⭐️1/2
Recept oké: ?
Lam, aubergine en halloumi van de grill
?Fast, fresh, simple, Donna Hay
⏰15-30 min
Kenmerk: Vlees, BBQ
Menugang: Hoofdgerecht
Verkrijgbaarheid ingrediënten: supermarkt (en slager)
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Keukengereedschap: grill of grillpan