Om eerlijk te zijn was dit het niet. Het recept is goed te doen, alhoewel ik het echt niet in een vorm van 20 cm kreeg. Ik had het recept vrijwel middendoor gedaan, omdat we er maar met z’n tweeën van zouden gaan eten, maar dat ging maar net in een vorm van 26 cm. Misschien had ik een hoge springvorm moeten nemen, maar zo oogde de foto ook niet. Het probleem zat echter in de smaak.
Nu had ik geen kabeljauwwangen erin gedaan, maar gewone stukken kabeljauw, maar wij vonden de combinatie ronduit niet lekker. Hadden we hem maar vegetarisch gelaten dachten we….dat was vast lekkerder geweest. En… meer iets voor de herfst/winter. Overigens is het ruime groente gebruik in dit boek echt top. Zo ook in dit recept.
Smaak: ⭐️⭐️
Recept oké: ?/?
Quiche van zoete aardappel en kabeljauwwangen
?Veggies & Fish, Bart van Olphen
⏰45-60 min
Kenmerk: Door de week, comfortfood, evt vegetarisch
Menugang: Hoofdgerecht
Verkrijgbaarheid ingrediënten: supermarkt (en visboer)
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Keukengereedschap: oven