Van Eyck Wijnkelders in Helmond

9 apr 2022
Naam
Van Eyck Wijnkelders
Type adres
Wijnwinkel, Slijterij
Adres
Heistraat 4c-d, 5701 HN Helmond
Website
Assortiment
Wijnen uit voornamelijk de oude wereld met als verbindende factor authenticitieit en typiciteit. Daarnaast ook een mooie collectie whisky en gedestilleerd.
Kenmerk
Familiebedrijf met een lange traditie waar het optimum tussen prijs- en kwaliteit hoog in het vaandel staat net als klantgerichtheid.
Bijzonderheden
Uitgeroepen tot wijnwinkel van het jaar in 2014 waarbij in het juryrapport o.a. vermeld werd dat het een zaak betrof met een internationale allure met een persoonlijke benadering van iedere klant.

Het eerste adres op deze site is het adres waar ik al sinds 1997 kom: Van Eyck Wijnkelders! Het is echt een pareltje dat, zelfs onder de wijnkenners in de rest van het land, nog onvoldoende bekend is naar mijn mening.

Dat men zich echt in je verdiept en z’n best doet en je niet ziet als een willekeurig klant die je probeert een zo duur mogelijk product aan te smeren is wat deze zaak kenmerkt. Daarom kom ik er zo graag. Daarnaast kom ik natuurlijk ook voor de proeverijen en de geweldige wijnen in alle prijsklassen met steeds nieuwe vondsten naast de vaste waarden. Dat dat al die jaren niet veranderd is kenmerkt de kwaliteit. Hulde en Bert en zijn team!