En ja hoor… hier het 3e savooiekool gerecht uit het boek van Pascale. Overigens was hiermee de kool nog niet op, maar het restant heb ik gewoon even geroerbakt met wat andere groenten.
Dit gerecht was onverwacht weer een topper. Ik zeg onverwacht, omdat het niks anders bevat dan de savooiekoolbladeren, gehakt, champignons, ui, knoflook en olijven.
Toen ik de gehaktvulling klaar had vond ik die zelfs wat saai smaken… Het deed me denken aan een pastasaus zonder tomaten.
Ik had me voorgenomen me aan het recept te houden, maar had voor de zekerheid al wat tomatensaus gemaakt.
Nadat het gerecht uit de oven kwam, de foto’s gemaakt waren en ik ging proeven was ik echter enorm verrast! Het smaakte erg goed. Nu moet ik wel zeggen dat ik ipv zout en peper een beetje bouillonpoeder had gebruikt. Daarnaast had het een half uur in de oven gestaan waardoor de smaken zijn gaan integreren en daarmee was het geheel meer dan de som der delen. De tomatensaus is er dus niet meer aan te pas gekomen ?