Rode kool tagliatelle met paddenstoelen en Pecorino

10 mei 2021
Smaak
Recept kwaliteit
Zeer goed
Bereidingstijd
30-45 min
Speciale wensen
Menugang
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Benodigdheden

Wederom vegetarisch en wederom van de Appie, maar wel de beste tot nu toe. Goed recept, niet te ingewikkeld, top op smaak en een lekkere bite! Daarnaast ook nog goede voedingswaarde en laag in de calorieën. In alle opzichten dus helemaal van nu. Zo’n recept zou je toch zelf bedacht willen hebben? Heb wel stiekem wat extra pesto gemaakt… daarmee gingen wel de calorieën omhoog ?

Je maakt tagliatelle van de rode kool door deze in plakken te snijden, met olie te besprenkelen en in de oven te doen. Je weet niet wat je proeft. Zo at je rode kool nog nooit.
Pesto maken van pistachenoten, citroenrasp, pecorino, peterselie en knoflook.
Paddestoelen (kastanjechampignons en cantharellen) bakken.
Heerlijke combi!

Recensie van: Hettie!
Smaak: ⭐️⭐️⭐️⭐️1/2
Recept oké?: ?
Rode kool tagliatelle met paddenstoelen en Pecorino
? Allerhande 2018, september
?https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1190941/rodekooltagliatelle-met-paddenstoelen-en-pecorino
⏰15-30 min en 20 min in de oven
Kenmerk: Vegetarisch, herfst
Menugang: Hoofdgerecht
Verkrijgbaarheid ingrediënten: supermarkt
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Keukengereedschap: oven, keukenmachine of staafmixer